Suosikin lisääminen

Kun löydät www-sivun, jonka haluat löytää myöhemminkin nopeasti, voit lisätä sivun suosikkeihin.

1.      Avaa sivu, jonka haluat lisätä Suosikit-luetteloon.

2.      Napsauta Suosikit-valikkoa ja sen jälkeen valitse Lisää Suosikit-kansioon.

3.      Kirjoita suosikille nimi tai käytä valmista oletusnimeä.

Klikkaa OK.

4.      Suosikit saat näkyviin selaimen vasempaan reunaan klikkaamalla Suosikit –painiketta.

Lisäämäsi suosikki näkyy listan viimeisenä.

Voit siirtyä suosikkiluettelossa olevalle sivulle napsauttamalla suosikin nimeä.

Suosikin lisääminen kansioon

Suosikit kannattaa sijoittaa kansioihin, mikäli niitä on paljon ja haluat pitää suosikkisi järjestyksessä.

1.      Lisää sivu suosikkiluetteloon kuten edellä eli napsauta Suosikit-valikkoa ja sitten Lisää Suosikit kansioon.

2.      Kansion saat näkyviin klikkaamalla Luo –painiketta

3.      Klikkaa Uusi kansio –painiketta tehdäksesi uuden kansion.

4.      Seuraavaksi anna kansiolle nimi

5.      Valitse kuvan mukaisesti kansio johon haluat lisätä suosikin ja paina OK.

6.      Kansion sisällä olevat suosikit saat näkyviin klikkaamalla suosikkiluettelossa kansion päällä. Suosikit tulevat näkyviin kansion alapuolelle sisennettynä. (Katso kuva)

Suosikkien järjestäminen kansioihin

1.      Napsauta Suosikit-valikkoa ja sitten Järjestä Suosikit-kansio

2.      Napsauta suosikkia, jonka haluat siirtää kansioon.

3.      Napsauta Siirrä kansioon -painiketta

Vinkki!

Voit luoda uusia kansioita myös tässä näkymässä klikkaamalla Luo kansio –painiketta.

4.      Valitse kansio mihin haluat suosikin siirtää ja paina OK.

5.      Toista sama kaikille suosikeille, jotka haluat siirtää tiettyyn kansioon.

6.      Kansiossa olevat suosikit pääset näkemään napsauttamalla kansiota.

Suosikkien poistaminen

1.      Napsauta Suosikit-valikkoa ja sitten Järjestä Suosikit-kansio

2.      Napsauta suosikkia, jonka haluat poistaa.

3.      Napsauta Poista -painiketta

4.      Vastaa Kyllä, niin saat suosikin poistettua.

Suosikkien nimeäminen uudelleen

1.      Napsauta suosikkia, jonka nimen haluat muuttaa.

2.      Napsauta Nimeä uudelleen –painiketta.

3.      Kirjoita suosikille uusi nimi ja paina Enter